1.

An Overview on the Health Benefits and Production of Fermented Functional Foods

دوره 2، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 224-233
Catherine Liang؛ Zahra Sarabadani؛ Aydin Berenjian

2.

Effects of the Oral Ingestion of Probiotics on Brain Damage in a Transient Model of Focal Cerebral Ischemia in Mice

دوره 43، شماره 1، بهار 2018، صفحه 32-40
Kobra Akhoundzadeh؛ Abedin Vakili؛ Mahdi Shadnoush؛ Jafar Sadeghzadeh

3.

Growth rates of Bacillus species probiotics using various enrichment media

دوره 2، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 39-42
Maryam Poormontaseri؛ Raheleh Ostovan؛ Enayat Berizi؛ Saeid Hosseinzadeh

4.

Lactobacillus Acidophilus and Lactobacillus Casei Exposed to Wi-Fi Radiofrequency Electromagnetic Radiation Show Enhanced Growth and Lactic Acid Production

دوره 10، شماره 6، اسفند 2020، صفحه 745-750
S Amanat؛ S M Mazloomi؛ H Asadimehr؛ F Sadeghi؛ F Shekouhi؛ S M J Mortazavi

5.

Probiotics and Diabetes: A Review

دوره 3، شماره 2، شهریور 2018، صفحه 73-81
Mohammad Reza Rabiee؛ Siavash Babajafari

6.

Protective Effects of the Probiotic Bacterium Streptococcus thermophilus on Candida albicans Morphogenesis and a Murine Model of Oral Candidiasis

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آبان 1399
Azita Azad؛ Alireza Ranjbaran؛ Zahra Zareshahrabadi؛ Davood Mehrabani؛ Maryam Zahed Zahedani؛ Asana Talebanpour؛ Kamiar Zomorodian

7.

The Effect of Bifidobacterium Bifidum Supernatant and Cell Mass on the Proliferation Potential of Rat Bone Marrow-Derived Stromal Cells

دوره 45، شماره 4، مهر 2020، صفحه 269-276
Mostafa Saberian؛ Elham Shahidi Delshad؛ Masoud Habibi

8.

The Immunostimulatory Effect of Lactic Acid Bacteria in a Rat Model

دوره 13، شماره 3، پاییز 2016، صفحه 220-228
Murat Karamese؛ Hakan Aydin؛ Emin Sengul؛ Volkan Gelen؛ Cigdem Sevim؛ Duran Ustek؛ Emre Karakus


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.