Liang, Catherine, Sarabadani, Zahra, Berenjian, Aydin. (1395). An Overview on the Health Benefits and Production of Fermented Functional Foods. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), 224-233. doi: 10.18869/nrip.jamsat.2.2.224
Catherine Liang; Zahra Sarabadani; Aydin Berenjian. "An Overview on the Health Benefits and Production of Fermented Functional Foods". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1395, 224-233. doi: 10.18869/nrip.jamsat.2.2.224
Liang, Catherine, Sarabadani, Zahra, Berenjian, Aydin. (1395). 'An Overview on the Health Benefits and Production of Fermented Functional Foods', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. 224-233. doi: 10.18869/nrip.jamsat.2.2.224
Liang, Catherine, Sarabadani, Zahra, Berenjian, Aydin. An Overview on the Health Benefits and Production of Fermented Functional Foods. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 2(2): 224-233. doi: 10.18869/nrip.jamsat.2.2.224


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب