
تعداد نشریات | 20 |
تعداد شمارهها | 1,187 |
تعداد مقالات | 10,824 |
تعداد مشاهده مقاله | 72,827,287 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 12,907,798 |
Comparison of Plasma Zinc Level, Saliva Contents, and Taste Perception between Patients with and without Chronic Kidney Disease | ||
International Journal of Nutrition Sciences | ||
مقاله 10، دوره 9، شماره 4، اسفند 2024، صفحه 325-328 اصل مقاله (261.94 K) | ||
نوع مقاله: Letter to Editor | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.30476/ijns.2024.100159.1269 | ||
نویسندگان | ||
Meilinah Hidayat1؛ Teresa Liliana Wargasetia* 2؛ Laella Kinghua Liana3؛ Johan Lucianus4؛ Shiela Stefani1؛ Fitra Suciati2؛ Kencana Nugraha2؛ Santoso Chandra5 | ||
1Nutrition Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
2Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
3Anatomical Pathology Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
4Microbiology Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
5Internal Medicine Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
تازه های تحقیق | ||
کلیدواژهها | ||
Zinc؛ Saliva؛ Taste perception؛ Chronic kidney disease | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 121,308 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 381 |