Fitriani, Fitriani, Roziana, Roziana. (1401). Analysis Preference between Dried Catfish Noodles and Yellow Pumkin Flour Substitution. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(1), 57-62. doi: 10.30476/ijns.2023.96987.1204
Fitriani Fitriani; Roziana Roziana. "Analysis Preference between Dried Catfish Noodles and Yellow Pumkin Flour Substitution". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 1, 1401, 57-62. doi: 10.30476/ijns.2023.96987.1204
Fitriani, Fitriani, Roziana, Roziana. (1401). 'Analysis Preference between Dried Catfish Noodles and Yellow Pumkin Flour Substitution', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(1), pp. 57-62. doi: 10.30476/ijns.2023.96987.1204
Fitriani, Fitriani, Roziana, Roziana. Analysis Preference between Dried Catfish Noodles and Yellow Pumkin Flour Substitution. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 8(1): 57-62. doi: 10.30476/ijns.2023.96987.1204


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب