1.

Development of HPTLC analysis to evaluation of Rosmarinic and Caffeic acids in Salvia aegyptiaca extract and analysis of its antioxidant activities

دوره 9، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 127-134
Zahra Sabahi؛ Forough Karami؛ Fatemeh Farmani؛ Ali Hosseini؛ Mahmoudreza Moein

2.

Quantitation of Rosmarinic Acid and Caffeic Acid in Various Salvia Genera by High Performance Thin Layer Chromatography

دوره 6، شماره 3، آذر 2020، صفحه 205-212
Forough Karami؛ Samira Jaberi؛ Afshin Afsari؛ Mahmoudreza Moein

3.

Rosmarinic Acid Protects the Testes of Rats against Cell Phone and Ultra-high Frequency Waves Induced Toxicity

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آذر 1402
Jafar Fatahi Asl؛ Mehdi Goudarzi؛ Esrafil Mansouri؛ Hamed Shoghi


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب