تعداد نشریات | 20 |
تعداد شمارهها | 1,092 |
تعداد مقالات | 10,023 |
تعداد مشاهده مقاله | 27,225,299 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,474,689 |
1. | Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from a Traditional Fermented Fish Sauce (Mahyaveh) in Fars Province, Iran | |
دوره 4، شماره 1، خرداد 2019، صفحه 49-53 | ||
Narjes Karparvar؛ Hajieh Ghasemian Safaei؛ Abdollah Derakhshandeh؛ Fatemeh Hemmati؛ Seyed Mohammad Mazloomi | ||
2. | Microbial and Chemical Properties of Mahyaveh: A Traditional Iranian Fish Sauce in Zarrin Dasht City, Iran | |
دوره 2، شماره 4، اسفند 2017، صفحه 229-233 | ||
Maryam Ranjbar؛ Seyed Mohammad Mazloomi؛ Maryam Armin؛ Fatemeh Hemmati | ||
3. | Microbiological Quality of Sausage during Slicing at Food Retail Stores in Shiraz, Iran | |
دوره 2، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 21-26 | ||
Mohammad Hassan Ehrampoush؛ Seyed Mohammad Mazloomi؛ Seifollah Zarei؛ Fatemeh Hemmati؛ Mohammad Taghi Ghaneian؛ Bahador Hajimohammadi؛ Azizollah Dehghan | ||