Ebrahimi, H., Pourshahidi, S., Amanat, D., Khaleghi, V., Andisheh Tadbir, A.. (1390). Comparing the Protective Effect of the Conventional Pasteurized and Lactobacillus Acidophilus-fortified Pasteurized Yoghurts on Candida Albicans. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 14-17.
H. Ebrahimi; S. Pourshahidi; D. Amanat; V. Khaleghi; A. Andisheh Tadbir. "Comparing the Protective Effect of the Conventional Pasteurized and Lactobacillus Acidophilus-fortified Pasteurized Yoghurts on Candida Albicans". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1390, 14-17.
Ebrahimi, H., Pourshahidi, S., Amanat, D., Khaleghi, V., Andisheh Tadbir, A.. (1390). 'Comparing the Protective Effect of the Conventional Pasteurized and Lactobacillus Acidophilus-fortified Pasteurized Yoghurts on Candida Albicans', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 14-17.
Ebrahimi, H., Pourshahidi, S., Amanat, D., Khaleghi, V., Andisheh Tadbir, A.. Comparing the Protective Effect of the Conventional Pasteurized and Lactobacillus Acidophilus-fortified Pasteurized Yoghurts on Candida Albicans. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 13(1): 14-17.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب