1.

A narrative review on Xanthan Gum characteristics: A Thickening Agent Used for Dysphagia

دوره 8، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 97-99
Sima Farpour؛ Hamidreza Farpour؛ Alireza Salarinejad

2.

Combined Thermal and Neuromuscular Stimulations for Stroke- Related Dysphagia: A Pilot Randomized Clinical Trial

دوره 11، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 50-57
Shiva Ebrahimian dehaghani؛ Atefeh Hoseinzadeh Mofrad؛ Amir Salahi Ardakani

3.

Effective Swallowing Rehabilitation Strategies in Patients with Multiple Sclerosis Suffering from Dysphagia; A Review of Literature

دوره 7، شماره 3، آذر 2020، صفحه 106-113
Shahryar Zainaee؛ Shima Rahmani؛ Hamide Ghaemi

4.

Surface Electromyographic Assessment of Swallowing Function

دوره 42، شماره 2، خرداد 2017، صفحه 194-200
Marziyeh Poorjavad؛ Saeed Talebian؛ Noureddin Nakhostin Ansari؛ Zahra Soleymani


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب