1.

Challenges and Advances towards Reformulating Processed Foods to Contain Low Salt in Sri Lanka

دوره 7، شماره 4، اسفند 2022، صفحه 203-209
Pandula Siribaddana؛ Achala Jayatilleke؛ Nalika Gunawardena؛ Angela de Silva؛ Champika Wickramasinghe؛ Lakshman Gamlath؛ Thilak Siriwardena؛ Vindya Kumarapeli؛ Janaki Vidanapathirana؛ Shanthi Gunawardena؛ Amaap Alagiyawanna؛ Ishanka Thalagala؛ Aravinda Wickramasinghe؛ Prabha Kumari؛ Prasad Ranatunga؛ Sapumal Dhanapala؛ Razia Pendse

2.

Changes in Snack Food Intake during COVID-19 Lockdown: An Online Survey in Sri Lanka

دوره 7، شماره 3، آذر 2022، صفحه 138-146
Manoja Gamage؛ Piumika Sooriyaarachchi؛ Tormalli Francis؛ Ranil Jayawardena


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب