تعداد نشریات | 20 |
تعداد شمارهها | 1,089 |
تعداد مقالات | 9,995 |
تعداد مشاهده مقاله | 26,368,881 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,277,161 |
1. | Evaluation of the Behavioral Changes Related to Food Hygiene and Safety During COVID-19 Outbreak | |
دوره 10، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 97-104 | ||
Golazin Hoseini؛ Zahra Esmaeilinezhad؛ Maedeh Gordali؛ Reza Barati-Boldaji؛ Zahra Negarandeh؛ Siavash Babajafari؛ Seyed Mohammad Mazloomi | ||
2. | Food Safety Education for Elementary School Students Worldwide | |
دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 3-13 | ||
Li-Ling Peng؛ Allison Childress؛ John Dawson؛ Tun-Min Jai؛ Narissra Maria Punyanunt-Carter؛ Wilna Oldewage-Theron | ||
3. | Identification of Synthetic Dyes in Traditional Juices and Beverages in Shiraz, Iran | |
دوره 6، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 39-44 | ||
Zahra Gholami؛ Mohammad Hossein Marhamatizadeh؛ Seyed Mohammad Mazloomi؛ Marzieh Rashedinia؛ Saeed Yousefinejad | ||