1.

Evaluation of the Behavioral Changes Related to Food Hygiene and Safety During COVID-19 Outbreak

دوره 10، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 97-104
Golazin Hoseini؛ Zahra Esmaeilinezhad؛ Maedeh Gordali؛ Reza Barati-Boldaji؛ Zahra Negarandeh؛ Siavash Babajafari؛ Seyed Mohammad Mazloomi

2.

Food Safety Education for Elementary School Students Worldwide

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 3-13
Li-Ling Peng؛ Allison Childress؛ John Dawson؛ Tun-Min Jai؛ Narissra Maria Punyanunt-Carter؛ Wilna Oldewage-Theron

3.

Identification of Synthetic Dyes in Traditional Juices and Beverages in Shiraz, Iran

دوره 6، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 39-44
Zahra Gholami؛ Mohammad Hossein Marhamatizadeh؛ Seyed Mohammad Mazloomi؛ Marzieh Rashedinia؛ Saeed Yousefinejad

4.

The “Medicalization” of Food Supervision in the Qajar Period with an Emphasis on the Documents of Naser al-Din Shah’s Reign

دوره 14، شماره 1، اردیبهشت 2025، صفحه 59-74
Matin Sadat Eslahi؛ Masood Kasiri؛ Nozhat Ahmadi


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب