Hussein, Anwaar, Hussein, Faleeha, A. Ali, Zainab, Abbas, Sheren. (1404). The Effect of Jujube Fruit Flour on Physical, Chemical, Sensory and Microbial Properties of Biscuits. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.30476/ijns.2025.105232.1388
Anwaar Yasser Hussein; Faleeha Hasan Hussein; Zainab A. Ali; Sheren Fadhal Abbas. "The Effect of Jujube Fruit Flour on Physical, Chemical, Sensory and Microbial Properties of Biscuits". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1404, -. doi: 10.30476/ijns.2025.105232.1388
Hussein, Anwaar, Hussein, Faleeha, A. Ali, Zainab, Abbas, Sheren. (1404). 'The Effect of Jujube Fruit Flour on Physical, Chemical, Sensory and Microbial Properties of Biscuits', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.30476/ijns.2025.105232.1388
Hussein, Anwaar, Hussein, Faleeha, A. Ali, Zainab, Abbas, Sheren. The Effect of Jujube Fruit Flour on Physical, Chemical, Sensory and Microbial Properties of Biscuits. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; (): -. doi: 10.30476/ijns.2025.105232.1388


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب