| تعداد نشریات | 20 |
| تعداد شمارهها | 1,242 |
| تعداد مقالات | 11,308 |
| تعداد مشاهده مقاله | 81,185,129 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 116,724,325 |
Comparison of Plasma Zinc Level, Saliva Contents, and Taste Perception between Patients with and without Chronic Kidney Disease | ||
| International Journal of Nutrition Sciences | ||
| مقاله 10، دوره 9، شماره 4، اسفند 2024، صفحه 325-328 اصل مقاله (261.94 K) | ||
| نوع مقاله: Letter to Editor | ||
| شناسه دیجیتال (DOI): 10.30476/ijns.2024.100159.1269 | ||
| نویسندگان | ||
| Meilinah Hidayat1؛ Teresa Liliana Wargasetia* 2؛ Laella Kinghua Liana3؛ Johan Lucianus4؛ Shiela Stefani1؛ Fitra Suciati2؛ Kencana Nugraha2؛ Santoso Chandra5 | ||
| 1Nutrition Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
| 2Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
| 3Anatomical Pathology Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
| 4Microbiology Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
| 5Internal Medicine Department, Faculty of Medicine, Universitas Kristen Maranatha, Bandung, Indonesia | ||
تازه های تحقیق | ||
| کلیدواژهها | ||
| Zinc؛ Saliva؛ Taste perception؛ Chronic kidney disease | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 121,994 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 42,040 |
||