1.

Challenges and Advances towards Reformulating Processed Foods to Contain Low Salt in Sri Lanka

دوره 7، شماره 4، اسفند 2022، صفحه 203-209
Pandula Siribaddana؛ Achala Jayatilleke؛ Nalika Gunawardena؛ Angela de Silva؛ Champika Wickramasinghe؛ Lakshman Gamlath؛ Thilak Siriwardena؛ Vindya Kumarapeli؛ Janaki Vidanapathirana؛ Shanthi Gunawardena؛ Amaap Alagiyawanna؛ Ishanka Thalagala؛ Aravinda Wickramasinghe؛ Prabha Kumari؛ Prasad Ranatunga؛ Sapumal Dhanapala؛ Razia Pendse

2.

Use of Magnetic Resonance Imaging in Food Quality Control: A Review

دوره 8، شماره 1، خرداد 2018، صفحه 127-132
Hamed Ebrahimnejad؛ Hadi Ebrahimnejad؛ A Salajegheh؛ H Barghi


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب